NLGa naar de homepage, druk op de teken-cursor [D] om de tekenmodus te activeren. Deze modus laat je toe om de poster te betekenen. Als je de tekeningen wil verbergen druk op de checkbox [T]. Wil je dat je boodschap permanent op de website komt? Druk op ‘OPSLAAN’. Vul je naam en email in en klik op upload. Duw op CTRL(⌘) & '+' om in te zoomen, Duw CTRL(⌘) & '-' om uit te zoomen

ENGo to the homepage, press the draw-cursor [D] to go into drawmode. This allows you to inscribe whatever you want onto the poster. If you want to hide the drawings press the checkbox [T]. Want your inscription to stay on the website? Simply press the ‘OPSLAAN’ button. Fill in mail + name and click upload. Press CTRL(⌘) & '+' to zoom in, press CTRL(⌘) & '-' to zoom out.

☺ Laat een vriendelijke boodschap/tekening na. Ongepaste tekeningen of boodschappen zullen verwijderd worden. / Please write or draw something nice. Inappropriate drawings or messages will be removed. ☺

I GOT IT
tekening uploaden

• Festival

Sorry, Not Sorry is terug. Ontdek op zaterdag 23 en zondag 24 september straatkunst in al haar vormen tijdens dit tweedaags Gents kunstenfestival op en rond het water van de Oude Dokken.

Langs de kades  vind je niet alleen het werk van internationale graffitiartiesten, maar doet ook heel wat aanstormend talent haar ding. Festivalpartners DOK, BIY Skaters en TOTUM gooien hun deuren open voor deze tweede editie en vormen de meeting points van het festival. Zowel overdag als ’s avonds kun je op deze tijdelijke invullingen terecht voor een eigen programma van de bewoners; van slam poetry, skate en graffiti jams tot concerten en workshops voor jong en oud.

Daartussen slingert een parcours vol beeldende kunst. Van muurschilderingen op grijze bedrijfsgevels en tekenen op het water tot performances op verlaten asfalt: voor kunstenaars is het een uitgelezen kans om met de rauwe omgeving in dialoog te gaan.

Straatkunstfestival Sorry, Not Sorry is helemaal gratis. Voor alle info en updates over het programma kan je terecht op onze website en facebookpagina. Street art in Gent gespot? Tag met #sorrynotsorrygent

Werk mee aan onze campagne en laat je tekening na op onze website. De resultaten worden gebruikt op de affiches en zullen 2 dagen te zien zijn op de festivalsite.