SAVE DRAWING
25 Apr

Muurschildering Curated by KAPOW / Mr. Mong
— Kortrijksepoortstraat 279 en 281, 9000 Gent

NL

Kapow heeft voor Sorry, Not Sorry zes kunstenaars uitgenodigd om een muurschildering te maken in Gent. Drie van de zes muren worden nog gerealiseerd tussen nu en 7 mei.
De overige 3 werken zullen gemaakt worden tijdens de lente- en zomermaanden na het festival.

Simon “Mr. Mong” Everaert
Voor de jonge belhamel Simon Everaert was geen plaats of object op zijn pad veilig…Tekenen werd een constante in zijn leven, overal en op elk moment van de dag.

Later kwam daar ook de schilderkunst bij. Of het nu bewegend of stilstaand beeld is. Groot of klein. Het maakt allemaal niet zoveel uit zolang de uitdaging groot genoeg blijft voor deze Westfluutse Gentenaar.
Humor, horror, apen, stoere meiden en Rock n Roll zijn de favoriete ingrediënten voor een Mr. Mong werk. Enkel wanneer hij aan zijn dagelijkse bakje troost toe is kan hij zijn wapens eventjes neerleggen. Dan mompelt hij iets in de zin van: “blijft toch altijd een uitdaging die propere lijntjes en vlakjes…”

Mr. Mong heeft al enkele bijzondere fans achter zich weten te scharen, onder wie Juliette Lewis, (Amerikaans actrice uit oa. Natural Born Killers) en Daniel Masterson (Hyde uit That 70’s Show) bij wie een Mr. Mong aan de muur hangt.

Op 25 april start Mr. Mong met het maken van 2 murals in het kader van Sorry not Sorry in de Kortrijksepoortstraat te Gent.

Op 25 april start Mr. Mong met zijn werk.